24 Kasım 2007 Cumartesi

Bodrum Ve Büyük Aşkı Kış...

Kış olunca düşünüyoruz.. Bodrum’a tatile gelen konuklarımız şimdi kim bilir nerelerdeler..
Kalplerinde Bodrum aşkı ile buradan ayrıldıktan sonra hayat tiyatrosundaki rollerini kim bilir hangi şehirde, hangi ülkede oynuyorlar..Bazıları mutlu, bazıları mutsuzdur muhtemelen.
Döndükleri yer Bodrum değil ki hepsi birden mutlu olsun..Yavaş yavaş Bodrum’un en az yazı kadar güzel olan kış mevsimine giriyoruz..Deniz kokusu ile yağmur kokusunun karıştığı dar Bodrum sokaklarında yürüme zamanı geliyor..Taş evlerinden ağaçlarına kadar her yerinde, her şeyinde “Aşk” olan bir yerde Bodrum’da kış, dünyanın diğer yerlerindeki kadar sert olamıyor, kıyamıyor Bodrum’u çok fazla üzmeye ve yormaya..

Bu kış Bodrum’a gelin..Bodrum’un aşk dolu varlığının sertliği ile tanınan kış mevsimini nasıl kandırdığına siz de şahit olun.. Hayatınıza çok şaşıracağınız, unutamayacağınız aşk dolu bir kış mevsimi hediye edin.Tıpkı Bodrum’un aşk dolu kışlarını yaşayan milyonlarca insanın yaptığı gibi..Siz de yapın.Kış mevsiminin de tüm dünya gibi Bodrum’a nasıl sırılsıklam aşık olduğuna, onu üzmeye kıyamadığına şahit olun.Ve o yumuşamış, içine aşk bulaşmış kış mevsiminin tadını doyasıya çıkartın..
Bu kış Bodrum’a gelin.. Bodrum ve ünlü sevgilisi kış mevsiminin binlerce yıl önce başlayan, her yıl bu günlerde kışın Bodrum’a gelmesi ile yeniden ateşlenen aşkına siz de şahit olun, büyülenin..Bakın yağmurlar yağarken Bodrum’a.. Yağmur yağarken birden bire güneşi gördüğünüzde sakın şaşırmayın.. Gördüğünüz, Bodrum’un sevgilisi kış mevsimi ile cilveleşmesinden başka bir şey değildir çünkü..Siz de yaşayacak ve kendi kendinize soracaksınız Bodrum’da en sert, en etkili yağmurlar neden genellikle gece yağıyor diye..Biz size şimdiden söyleyelim..Bodrum’da en ateşli aşklar, gece olunca başlar.Bodrum bu.. Sevgilisi, sertliği ile tanınan kış olsa da fark etmiyor.Bodrum, kışı da kendisine uyduruyor.Aşk dolu bakışları ve baştan çıkartıcı güzelliği ile onu gece olana kadar bekletiyor..Gece olduğunda, ortalık boşaldığında kıyametler kopuyor.. Bodrum ve kış, aşklarını bütün şiddeti ile yaşıyorlar..Biz biliyoruz, siz de biliyorsunuz.. Hayat, sonsuz değil. Her geçen saniye, iki metreye bir metrelik çukura doğru yaklaşıyoruz hepimiz..Siz de bizim gibi yapın..Kısıtlı olan hayatınızın mümkün olan her gününü Bodrum’da geçirmeye bakın..Aşk içinde yaşayın, ömrünüz uzasın..Çünkü Bodrum’un içinde aşk var..!!
Aşkın ömrü uzattığı ise artık herkes tarafından bilinen bir gerçek..

1 yorum:

Unknown dedi ki...

selam arkadaşım,umarım iyisindir...iyi akşamalr
guzellikk.blogcu.com